Schoonmaakbedrijf 't Blomke

Webdesign Schoonmaakbedrijfblomke.nl

Schoonmaakbedrijf ’t Blomke in Grou wilde het toegankelijker maken voor klanten om contact op te nemen via de website. Dankzij de nieuwe mobielvriendelijke website, welke binnenkort over een aantal landingpagina’s beschikt welke goed vindbaar zijn in Google, worden er online meer klanten aangetrokken. Blomke heeft een uitstekende reputatie en haalde vooral klandizie door de traditionele mond tot mond reclame, maar wil zichzelf daarnaast ook online sterk in de markt zetten.

Doelgroepen
▪ Particulieren en bedrijven

Doelen van de website
▪ Generen van contactmomenten via de website (e-mail, telefonisch)
▪ Goede vindbaarheid in zoekmachines
▪ Eenvoudig beheer van content middels CMS
▪ Frisse uitstraling hebben en overzichtelijk/toegankelijk zijn

Bekijk de nieuwe website
www.schoonmaakbedrijfblomke.nl