Drone video laten maken

Op zoek naar ”drone video laten maken”? Bij Press4All in Friesland bent u aan het juiste adres. De bevlogen dronepiloten van Press4All zorgen voor unieke beelden. Met vele jaren ervaring zijn we u ook graag van dienst met een mooie dronereportage. Wij monteren de beelden desgewenst tot een mooi geheel. 

Onze dronepiloten vliegen met de juiste wettelijk vereiste RDW-registratie en certificaten. Wij houden ons aan de actuele regelgeving die vanaf 1 januari 2021 geldt. Dus we vliegen alleen binnen de toegestane vliegzones. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om boven Leeuwarden te vliegen. Daar is namelijk vliegbasis Leeuwarden gevestigd.

Kaart toegestane vliegzones

Wij verzorgen de luchtfotografie van uw:

  • Bedrijfspand
  • varend zeilschip of motorboot
  • toeristische locatie zoals camping of bungalowpark
  • bouwproject
  • wandel- vaar- of fietsevenement
  • en luchtfoto’s of video’s op maat.

Complete videoreportages

Press4All staat bekend om haar scherpe prijzen en snelle oplevering voor dronevideo’s. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en filmen van objecten van bovenaf. Deze beelden vullen wij desgewenst aan met interviews, fotografie en videoshots vanaf de grond. Alle elementen zorgen voor een pakkende presentatie. Deze kunnen wij in hd-resolutie of 4k afleveren.

Mediabureau Press4All maakt inmiddels veertig jaar persfoto’s. Schrijft dertig jaar journalistieke teksten en maakt vijftien jaar videoreportages. Dat is een schat aan ervaring met oog voor detail.

Media

Een toegevoegde dienst die ons mediabureau levert is publiciteit. Al het moois wat wij voor u maken verdient namelijk gezien te worden. Iets moois maken is één ding. Gezien worden is het vervolg hierop. Als onderdeel van een marketingbureau verzorgen we ook uw publiciteit in de media. Dat kan zowel op social media als middels het schrijven van persberichten. Wij maken producties voor NDC-mediagroep zoals het Friesch Dagblad en Huis aan Huis Leeuwarden videoreportage IJszeilen.

Kortom: U kunt uw wensen zorgeloos bij ons jonge en veelzijdige team van specialiste neerleggen. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op!