Fotografie en video met een drone in Friesland

Drone fotografie en video’s in Friesland trekken de aandacht. Drone fotografie heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Press4All heeft de afgelopen vijf jaar veel dronevideo’s gemaakt. Want met een drone maak je opvallende foto’s en video’s.

Maak nu de keuze om met dronefoto’s je bedrijf, event, vaartuig of vastgoed vast te leggen. Press4All verzorgt met tekst en beeld die ideale mix voor een optimale contentstrategie.

De gecertificeerde dronepiloten van Press4All zorgen voor hoogstaande droneshots. Met goed opgeleide dronepiloten en ruime ervaring zijn we u ook graag van dienst met een mooie dronereportage. Die beelden monteren wij op een strakke en aansprekende manier.

Onze dronepiloten vliegen met de juiste wettelijk vereiste RDW-registratie en certificaten. Daarom houden wij ons aan de actuele regelgeving die vanaf 1 januari 2021 geldt. Dus we vliegen alleen binnen de toegestane vliegzones. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om boven Leeuwarden te vliegen. Daar is namelijk vliegbasis Leeuwarden gevestigd.

Kaart toegestane vliegzones

Wij verzorgen drone fotografie  en video’s in Friesland van uw

  • agrarische activiteiten
  • varende motorboot of zeilschip
  • bouwproject
  • toeristische locatie zoals camping of bungalowpark
  • bedrijfspand of ander vastgoed
  • wandel- vaar- of fietsevenement
  • en luchtfoto’s of video’s op maat.

Complete videoreportages

Press4All staat bekend om haar scherpe prijzen en snelle oplevering voor dronevideo’s. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en filmen van objecten van bovenaf. Deze beelden vullen wij desgewenst aan met interviews, fotografie en videoshots vanaf de grond. Alle elementen zorgen voor een pakkende presentatie. Deze kunnen wij in hd-resolutie of 4k afleveren.

Bij mediabureau Press4All maakt kunt u terugvallen op veertig jaar fotografie. Tevens schrijven wij al dertig journalistieke teksten en maakt vijftien jaar videoreportages. Dat is een schat aan ervaring met oog voor detail.

Media

Een toegevoegde dienst die ons mediabureau levert is publiciteit. Al het moois wat wij voor u maken verdient namelijk gezien te worden. Iets moois maken is één ding. Gezien worden is het vervolg hierop. Als onderdeel van een marketingbureau verzorgen we ook uw publiciteit in de media. Dat kan zowel op social media als middels het schrijven van persberichten. Wij maken producties voor NDC-mediagroep zoals het Friesch Dagblad en Huis aan Huis Leeuwarden videoreportage IJszeilen.

Kortom: U kunt uw wensen zorgeloos bij ons jonge en veelzijdige team van specialiste neerleggen. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op!