Luchtfoto Friesland

Op zoek naar een mooie ”Luchtfoto Friesland”? Bij Press4All bent u aan het juiste adres. De gecertificeerde dronepiloten van Press4All zorgen voor unieke beelden. Met veel jaren ervaring zijn we u graag van dienst met een mooie luchtfoto in Friesland. Wij monteren de beelden desgewenst tot een mooi geheel. 

Luchtfoto Friesland

Vaak is een dronefoto de kers op de taart. Ruim vijf jaar verzorgt Press4All luchtfotografie. Naast dit perspectief vanuit de lucht verzorgen wij complete videoreportages. Daarbij valt te denken aan:

  • complete bedrijfsreportages
  • verslaglegging van events
  • verzorging van content
  • fotografie en teksten
  • luchtfoto’s van bouwprojecten
  • dronefoto’s en dronevideo’s van varende schepen en zeilboten

Certificaat & vliegzones

Onze dronepiloten vliegen met de juiste wettelijk vereiste RDW-registratie en certificaten. Wij houden ons aan de actuele regelgeving die vanaf 1 januari 2021 geldt. Dus we vliegen alleen binnen de toegestane vliegzones. Via bijgaande link kunt u de wettelijke toegekende vliegzones bekijken:

Wettelijk toegestane vliegzones

Reportages kunnen bestaan uit dronevideo’s, teksten, interviews, ondertiteling of fotografie. Waarbij we dit alles monteren wij tot pakkend geheel. Waarvan hierbij een voorbeeld.

Press4All staat niet alleen bekend om haarscherpe beelden maar ook om een schappelijke prijsstelling. Dit in combinatie met een snelle oplevering zorgt voor een aansprekend eindresultaat.

Media

Een toegevoegde dienst die ons mediabureau levert is publiciteit. Al het moois wat wij voor u maken verdient namelijk gezien te worden. Iets moois maken is één ding. Gezien worden is het vervolg hierop. Als onderdeel van een marketingbureau verzorgen we ook uw publiciteit in de media. Dat kan zowel op social media als middels het schrijven van persberichten.

Veelzijdig

Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en filmen van objecten van bovenaf. U kunt uw wensen fotografische wensen zorgeloos bij ons jonge en veelzijdige team neerleggen. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op!