Videoreportage laten maken in Friesland

Videoreportage in Friesland

Videoreportages op internet worden steeds meer bekeken. Zo bent u bij Press4All aan het juiste adres voor het maken van een videoreportage in Friesland. Met jarenlange ervaring in het maken bedrijfsfilms en reportages zijn we u ook graag van dienst met een mooie video van uw project of bedrijf. Daarnaast doen wij de montage met een speciale app van Kinemaster.

In de de huidige digitale wereld is het hebben van een heldere bedrijfsvideo een must. De kijktijd naar filmpjes op internet is de laatste decennia enorm toegenomen. Of het nu gaat om een commercial van 30 seconden of een mini-documentaire van uw bedrijvigheid, wij maken het op maat. En om het geheel compleet te maken filmen wij graag vanuit de lucht om juist dat extra aan de reportage te geven.

Kaart toegestane vliegzones

Wij verzorgen video- luchtfilms van:

  • agrarische bedrijvigheid
  • varend zeilschip of motorboot
  • uw bedrijfspand
  • toeristische locatie zoals camping of bungalowpark
  • bouwproject
  • wandel- vaar- of fietsevenement
  • en luchtfoto’s of bedrijfsvideo’s op maat.

Complete videoreportages

Press4All staat bekend om haar scherpe prijzen en snelle oplevering voor videoreportages in Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en filmen van objecten van bovenaf. Deze beelden vullen wij desgewenst aan met interviews, fotografie en videoshots vanaf de grond. Alle elementen zorgen voor een pakkende presentatie. Deze kunnen wij in hd-resolutie of 4k afleveren.

Mediabureau Press4All maakt inmiddels veertig jaar persfoto’s. Schrijft dertig jaar journalistieke teksten en maakt vijftien jaar videoreportages. Dat is een schat aan ervaring met oog voor detail.

Media

Een toegevoegde dienst die ons mediabureau levert is publiciteit. Al het moois wat wij voor u maken verdient namelijk gezien te worden. Iets moois maken is één ding. Gezien worden is het vervolg hierop. Als onderdeel van een marketingbureau verzorgen we ook uw publiciteit in de media. Dat kan zowel op social media als middels het schrijven van persberichten. Zo maken wij al jaar en dag producties voor NDC-mediagroep zoals het Friesch Dagblad en Huis aan Huis Leeuwarden videoreportage IJszeilen.

Kortom: U kunt uw wensen zorgeloos bij ons jonge en veelzijdige team van specialiste neerleggen. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op!